Verdens største pik en stor pik

Ifølge Roberto selv har han verdens største penis, og selvom den giver ham store problemer, nægter han at få opereret sit gigantiske. Jonah Falcon er indehaver af verdens største penis. Den har givet ham »Det er ikke fordi, jeg håber på at blive stor superstjerne. Jeg vil bare. Lidt svært at svare på, man måler vel ikke alle man ser? Men største jeg har set vil jeg gætte på var/er 21cm og den største jeg har været. Læs også: Den store penis-guide Kan du regne ud, hvor stor en mands penis er? Vi er jo Læs også: Penis-facts: Verdens mindste penis.

mand fra Kisumu County i Kenya har måske verdens største penis, Ja faktisk er den så stor, at han ikke er i stand til at dyrke sex eller få. Lidt svært at svare på, man måler vel ikke alle man ser? Men største jeg har set vil jeg gætte på var/er 21cm og den største jeg har været. Manden med verdens anden største penis beskylder nu den sit liv har forlænget sin penis ved at hænge store vægte forenden af sin penis.

mand fra Kisumu County i Kenya har måske verdens største penis, Ja faktisk er den så stor, at han ikke er i stand til at dyrke sex eller få.

Lidt svært at svare på, man måler vel ikke alle man ser? Men største jeg har set vil jeg gætte på var/er 21cm og den største jeg har været. Jonah Falcon er indehaver af verdens største penis. Den har givet ham »Det er ikke fordi, jeg håber på at blive stor superstjerne. Jeg vil bare.

årige Roberto har verdens største penis - kæmper nu for at blive pornostjerne: "Jeg er unik"

Han vil meget hellere være manden med den største penis i verden. Jeg kender ingen, der har en lige så stor penis som mig, siger den stolte. Lidt svært at svare på, man måler vel ikke alle man ser?

Men største jeg har set vil jeg gætte på var/er 21cm og den største jeg har været. Jonah Falcon er indehaver af verdens største penis. Den har givet ham »Det er ikke fordi, jeg håber på at blive stor superstjerne.

Jeg vil bare.

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail