Massage danmark tilbud tantra massage

For dem som ønsker en blid start på en tantramassage, mindre intim end en alm Flere klienter har haft lyst til at komme med deres feedback på mine massage og andre behandlinger som jeg tilbyder i Email: [email protected] En tantramassage hos NærVærd, hjælper dig med at komme ud af hovedet og ned i kroppen; med at møde og favne dig selv på en ny måde, igennem kroppen. Tantra massage. love-romantic-bath-candlelight. Du vil blive budt velkommen i rummet med stille musik. Derefter vil jeg bede dig om at klæde dig af og lægge. Jeg tilbyder tantramassage til både kvinder og mænd. Vi møder kroppen i sin væren, kroppen som den er, helt naturligt uden klæder og uden panser, i et trygt.

Tantramassage - Tantrakilden

Jeg tilbyder tantramassage til både kvinder og mænd. Vi møder kroppen i sin væren, kroppen som den er, helt naturligt uden klæder og uden panser, i et trygt. Tantramassage eller tantrisk massage er et møde, hvor du er i centrum, hvor du fuldt og ubetinget skal modtage og nyde. Der er intet mål, intet vi skal, blot nyde.

For dem som ønsker en blid start på en tantramassage, mindre intim end en alm Flere klienter har haft lyst til at komme med deres feedback på mine massage og andre behandlinger som jeg tilbyder i Email: [email protected]

Her er et godt tilbud på tantramassage (tantrabehandling)! lidt om hvad det er jeg tilbyder, så kig dig lidt omkring her på rivcasonline.com og se. Sådanne terapier kan naturligvis sideløbende tilbydes af mennesker der praktiserer tantramassage, og det skal da fremgå tydeligt på hjemmesider og i løbet af. En tantramassage hos NærVærd, hjælper dig med at komme ud af hovedet og ned i kroppen; med at møde og favne dig selv på en ny måde, igennem kroppen.

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail