Mine fantasier domina danmark

Fetish Forum: Dominans Min kæreste har længe snakket om at han synes det ville være virkelig frækt hvis jeg bare "brugte ham præcis som jeg har lyst til". Sep 6, - For nylig gik jeg på jagt efter min indre domina, hvilket resulterede i min krop, så jeg besluttede mig for at sætte min domina-fantasi på pause. Alle pigerne som du kan møde her hos Mon-Cherie, er ægte varme feminine femme-fatale-modeller som opfylder dine hedeste drømme. Vi er yderst forskellige. Aug 21, - Lillan De Thurah fra Måløv arbejder som dominatrix under navnet Domina Dark. slave er ens, og Domina Dark forsøger at imødekomme alle fantasier og lyster. Hvis man er min rigtige slave på kontrakt, så har man sit eget.

Aug 21, - Lillan De Thurah fra Måløv arbejder som dominatrix under navnet Domina Dark. slave er ens, og Domina Dark forsøger at imødekomme alle fantasier og lyster. Hvis man er min rigtige slave på kontrakt, så har man sit eget.

Alle pigerne som du kan møde her hos Mon-Cherie, er ægte varme feminine femme-fatale-modeller som opfylder dine hedeste drømme. Vi er yderst forskellige. Jeg er din Domina for en aften. Mon jeg lever op til dine forventninger? Er jeg netop din fantasi? Jeg ved at jeg kun må bruge min stemme til at dominere dig.

En professionel dominatrix viser, hvad hun har i værktøjskassen - VICE

Aug 21, - Lillan De Thurah fra Måløv arbejder som dominatrix under navnet Domina Dark.

slave er ens, og Domina Dark forsøger at imødekomme alle fantasier og lyster. Hvis man er min rigtige slave på kontrakt, så har man sit eget. Alle pigerne som du kan møde her hos Mon-Cherie, er ægte varme feminine femme-fatale-modeller som opfylder dine hedeste drømme. Vi er yderst forskellige. Sep 9, - Dansk domina: Når legen går i gang er det mig der misbruger dem seksuelt Jeg dyrker ikke sex med mine slaver, men der kan godt være noget af listen skriver hun så med sine potentielle slaver om lyster og fantasier.

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail