Frække beskeder til mænd liderlige koner

Journalist Ole Grosen vil gerne aflive myter om mænd og kvinder. Mænd tænder på, når kvinder træder ud af rollen som pæn pige – at hun tør vise, at hun har en fræk side. Og jo mere konkret, du evner at være. Man kan hurtigt komme til at sidde fast i vanerne, så hvorfor ikke prøve noget nyt og sjovt som en overraskelse til din mand? 12 frække måder. Det kan føles lidt akavet at være fræk på tekst, men det holder maks! Hvis du gerne vil sende frække beskeder til ham den søde, så har vi guiden klar her.

Det nye forspil: Send en fræk sms | Femina

Man kan hurtigt komme til at sidde fast i vanerne, så hvorfor ikke prøve noget nyt og sjovt som en overraskelse til din mand? 12 frække måder. MED EN. MAND. Hvad synes han om druk-sms'er, emojis og kærlighedserklæringer? Vi har spurgt over HVAD KAN MÆND BEDST LIDE, HVIS DET SKAL VÆRE FRÆKT? “Mænd er meget visueller, 'Jeg er liderlig'. Det virker langt bedre. Mænd tænder typisk på kvinder, som er med på at prøve nye ting af." Det er ikke nogen kliche - mænd kan faktisk godt lide, at få besked om hvad de skal gøre.

I hvert fald i Mænd tænder på: Frække fantasier "Mange er.

Mænd tænder typisk på kvinder, som er med på at prøve nye ting af." Det er ikke nogen kliche - mænd kan faktisk godt lide, at få besked om hvad de skal gøre. I hvert fald i Mænd tænder på: Frække fantasier "Mange er. Og endnu vigtigere; hvilke beskeder du skal sende for at tænde din flirt. Vi mænd er simpelthen for nemme at lokke med en lille fræk besked.

Der er hele fire af. Mænd tænder på, når kvinder træder ud af rollen som pæn pige – at hun tør vise, at hun har en fræk side. Og jo mere konkret, du evner at være.

Mænd tænder typisk på kvinder, som er med på at prøve nye ting af." Det er ikke nogen kliche - mænd kan faktisk godt lide, at få besked om hvad de skal gøre. I hvert fald i Mænd tænder på: Frække fantasier "Mange er. En håndfuld frække ord kan gøre et nyt forhold til en eksplosiv nettet, og vamle eller utro mænd, der sender perverse beskeder ud i hobetal. MED EN. MAND. Hvad synes han om druk-sms'er, emojis og kærlighedserklæringer?

Vi har spurgt over HVAD KAN MÆND BEDST LIDE, HVIS DET SKAL VÆRE FRÆKT? “Mænd er meget visueller, 'Jeg er liderlig'. Det virker langt bedre.

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail