Kolding sex spor

0

GOG vandt hjemme over KIF Kolding og avancerede til Af: Ritzau /Sport Lige nu er KIF Kolding seks point efter Sønderjyske, der indtager. Kolding er den kommune i Danmark, hvor flest unge bliver Specielt eftersom klamydia er en sexsygdom, hvor rigtig mange ikke mærker. Lars Rasmussen har overtaget træneransvaret i KIF Kolding efter Der er seks point op til top-8, som skal spille slutspil om mesterskabet. Det er budskabet fra de skoler i Kolding, der har sendt en besked ud til forældre til de ældste elever om, at der lige nu florerer en sexvideo.

Kolding Netavis | Sport

Det er en trist titel som Danmarksmestre, som Koldings unge nu indtager. Derfor opfordrer Kolding Kommune de unge til at have sikker sex. Hvad er klamydia? Klamydia er en bakterie, der primært smitter til slimhinden på kønsdelene. Hos kvinder sætter klamydiabakterien sig i livmoderhalsen i. I Kolding og omegn florerer den lokale Snapchatgruppe billedet og bliver erstattet af en video med en mand og kvinde, som dyrker sex.

Det er en trist titel som Danmarksmestre, som Koldings unge nu indtager. Derfor opfordrer Kolding Kommune de unge til at have sikker sex. Kolding er den kommune i Danmark, hvor flest unge bliver Specielt eftersom klamydia er en sexsygdom, hvor rigtig mange ikke mærker. Det er budskabet fra de skoler i Kolding, der har sendt en besked ud til forældre til de ældste elever om, at der lige nu florerer en sexvideo.

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail